Ta vara på hösten och fixa upp ditt hem

Ta vara på hösten och fixa upp ditt hem

Hösten måste vara den ultimata tiden att fixa de där sakerna som vi lagt på is under sommaren. Nu kommer nystarten och äntligen finns det utrymme till att ta tag i sig själv, sitt jobb och sitt hem. Sommaren kan vara intensiv. Med det fina vädret vill vi lätt ta vara på varenda minut utomhus, men nu är det äntligen tid för att renovera och hemmafixa.

Under hösten är vi många som spenderar väldigt mycket tid hemma. Man vill göra det mysigt, man vill skapa en känsla av ro i sitt hem och dessutom är det kalla vindar utanför som inte gör det särskilt lockande att gå ut. Eftersom vi ändå spenderar så mycket tid hemma är det en perfekt period att få fixat till vårt hem. Kanske är du sugen på att byta ut någon av möblerna i ditt hem? Då är det nu det finns tid att surfa runt på sidor som Blocket och Tradera för att både sälja och köpa nya begagnade möbler.

En förändring som ger ljus i hemmet

Eller vill du gå igång med en större förändring? Kanske är det dags för en köksrenovering eller badrumsrenovering? Eller är du inte sugen på ett riktigt så stort projekt som köksrenovering så finns det mellanvägar att gå. Exempelvis kan man göra något så otippat som att byta ut fönster och balkongdörr i din bostad. Det är inte det första man tänker på när man tänker hemmafix men det är ett projekt som verkligen gör skillnad för ditt hem. Att byta ut balkongdörr kan både skapa mer ljus inne i ditt hem och ge nytt uttryck till yttersidan av din bostad. Måla om och byta ut möbler i all ära. Men att faktiskt på riktigt ändra förutsättningarna för exempelvis hur mycket ljus som kommer in i lägenheten. Det är ett hemmafix som verkligen gör skillnad.